Проєкт Upstream запустить курс формування Web3 DAO

Web3

Компанія Upstream, що займається інфраструктурою Web3, анонсувала запуск платформи онлайн навчання My First DAO. Цей віртуальний клас має на меті показати студентам, які інструменти потрібні для створення децентралізованої автономної організації (DAO).

У рамках 24-тижневого курсу будуть проводитись семінари з токеноміки, структур управління та концепцій відповідності. Вони повинні допомогти всім зацікавленим особам створювати власні автономні онлайн-спільноти. My First DAO застосує відому модель «вчись і заробляй». Це означає, що студенти отримуватимуть винагороду за участь у програмі.

Щоб зареєструватися користувачі повинні викарбувати DAOphin – невзаємозамінний токен (NFT) на тему дельфінів від автора популярної колекції Goblintown Process Gray. Через 24 тижні, учні зможуть спалити свої NFT для отримання цифрового еквівалента предмета генеративного мистецтва з вбудованими рідкісними рисами. Він зіграє роль інтелектуальної власності та цифрового сертифіката про проходження курсу. Студенти зможуть збільшити свої шанси на отримання унікального NFT, беручи участь у більшій кількості занять.

Співзасновник Upstream Алекс Тауб сказав CoinDesk, що у багатьох розробників у секторі Web3 немає необхідних навчальних матеріалів, щоб удосконалюватися у створенні успішних DAO.

«Існує безліч концепцій формування онлайн-спільнот, які люди не розуміють. У тому числі токеноміка, система управління та механізми голосувань», — сказав підприємець. «Я думаю, наш дивовижний курс про те, як це зробити й чому це потрібно, розкріпачить мозок багатьох людей».

Монетний двір DAOphin відкрито з 22 по 29 травня 2023 року. Кожен NFT доступний за 0,015 ETH або близько $30. Курс стартує з 1 червня цього року. Він завершиться у грудні вечіркою в Art Basel у Маямі (США).

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *