Binance спростувала звинувачення про змішування своїх коштів та клієнтів

Binance спростувала звинувачення про змішування своїх коштів та клієнтів - INFBusiness

Криптовалютна біржа Binance спростовує опубліковане у вівторок повідомлення Reuters, в якому стверджується, що компанія змішувала кошти клієнтів із власним виторгом у 2020 та 2021 роках.

Вони прикріпили 1000 слів з теорій змови (які ми вважаємо хибними) без доказів, окрім «колишнього інсайдера», — зауважив головний стратегічний директор Binance Патрік Хіллманн.

Нагадаємо, в інформагентстві Reuters з посиланням на неназвані джерела повідомили, що Binance щодня переказувала мільярди доларів на рахунки, які компанія мала в Silvergate Bank, що нині збанкрутувала. В одному випадку 10 лютого 2021 року Binance нібито змішала $20 млн із корпоративного рахунку з $15 млн із рахунку, на який надходили гроші клієнтів.

Представник Binance Бред Джаффе повідомив, що рахунки Silvergate Bank не використовувалися для прийняття депозитів користувачів, «жодного змішання не було, тому що це були на 100% корпоративні фонди».

Патрік Хіллман, у свою чергу, підкреслив, що Binance зберігає «користувацькі та корпоративні засоби в абсолютно різних реєстрах». Він прямо не сказав, що компанія не змішує гроші клієнтів.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *