Творці Lens Protocol залучили $15 млн

Lens Protocol

Згідно з офіційними даними з пресрелізу, розробники протоколу кредитування Lens Protocol та соціальної медіаплатформи на базі Aave залучили фінансування у розмірі $15 млн. У ролі інвесторів виступили великі венчурні капіталісти.

Згідно з даними, IDEO CoLab Ventures очолила раунд фінансування, до якого також увійшли General Catalyst, Blockchain Capital та Palm Tree. Генеральний директор децентралізованого торгового майданчика Uniswap Хайден Адамс, а також співзасновник NFT-маркетплейсу OpenSea Алекс Аталла, відомий підприємець Баладжі Шрінівасан і розробник рішення масштабування Polygon Сандіп Найлвал також приєдналися як бізнес-ангели.

Lens Protocol на основі блокчейну Polygon служить платформою для користувачів, що дозволяє створювати програми на основі технології невзаємозамінних токенів (NFT). Цей майданчик зберігає повідомлення користувачів, списки передплатників та цифровий контент.

«Передаючи власність та соціальний капітал до рук людей, Lens Protocol прагне змінити підхід до створення та формування справжньої цінності. Крім того, ми намагаємося революціонізувати методи монетизації контенту в децентралізованому Інтернеті», — сказали представники компанії в офіційному пресрелізі.

Стало відомо, що засновники Lens Protocol планують використати зібрані кошти для розширення екосистеми, яку Aave представила у лютому 2022 року.

Представники компанії заявили, що найближчим часом анонсують декілька інноваційних рішень. За словами керівників фірми, криптовалютний сектор набуває популярності й дана галузь продовжить розвиватися разом з технологією Web3.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *