Binance.US призупиняє всі депозити у доларах США

Киптовалюта Binance

З 13 червня Binance.US закриє введення/виведення USD. Як повідомляють представники платформи, банківські партнери готуються призупинити канали виведення коштів у фіаті (доларах США).

Binance.US оголосила, що була змушена вжити таких заходів через надзвичайно агресивну та залякувальну тактику» з боку Комісії з цінних паперів і бірж США.

Біржа заявила, що будь-які затримки в обробці зняття коштів можуть бути результатом підвищених обсягів і закриття банків у вихідні дні.

Водночас торгівля, стейкінг, введення та виведення коштів у криптовалюті залишаються повністю працездатними. Binance US продовжуватиме активно захищати себе, клієнтів та галузь від необґрунтованих атак SEC.

SEC застосовує надзвичайно агресивну та залякувальну тактику у своїй ідеологічній кампанії проти американської індустрії цифрових активів. Binance.US та наші ділові партнери не помилували цю тактику, що створило проблеми для банків, з якими ми працюємо. В результаті, прагнучи захистити наших клієнтів і платформу, сьогодні ми зупиняємо депозити в доларах США та повідомляємо клієнтів, що наші банківські партнери готуються призупинити канали виведення коштів у фіатних (доларах США) вже 13 червня 2023 року.

Ми закликаємо клієнтів прийняти відповідні дії зі своїми доларами США. Нашим пріоритетом були й завжди були наші клієнти. Ми робимо ці запобіжні кроки в міру того, як ми на якийсь час переходимо на криптобіржу. Щоб зрозуміли, ми підтримуємо резерви 1:1 для всіх активів клієнтів. Будь-які простої в обробці зняття коштів можуть бути результатом підвищених обсягів та закриття банків у вихідні дні. Щобільше, торгівля, стейкінг, введення та виведення коштів у криптовалюті залишаються повністю працездатними.

Binance.US буде продовжувати активно захищати себе, наших клієнтів та галузь від необґрунтованих атак SEC.

Binance.US

Binance.US стикається з проблемами через позов SEC

Представники платформи стверджують, що внаслідок ідеологічної кампанії SEC проти американської індустрії цифрових активів Binance.US та її банківські партнери зіштовхнулися із проблемами. Банківські партнери заявили про намір перекрити доступ фіату до біржі. Депозити в доларах США буде припинено відсьогодні.

Платформа розпочне делістинг пар з фіатним доларом — типу BTC/USD, залишивши торгові інструменти зі стейблкоїном USDT.

Нагадаємо, що SEC хоче заморозити активи Binance.US. Компанія запевнила клієнтів, що активи залишаються у безпеці, додавши, що платформа продовжує працювати у повному обсязі, а введення та виведення коштів здійснюються у звичайному режимі. Принаймні поки що.

Фінансові регулятори США заявили, що підтримують заморожування активів Binance, згідно з заявою Комісії з цінних паперів та бірж США, поданою до федерального суду. Мін’юст США подав меморандум на підтримку запиту щодо заморожування активів Binance.

Тим часом сенатори США підозрюють Binance у наданні неправдивих заяв про свою діяльність.

Сенатори США підозрюють Binance у тому, що біржа брехала про свою діяльність

Мін’юст США має ініціювати розслідування стосовно Binance щодо того, чи брехала криптовалютна біржа законодавцям про свою ділову практику. Про це йдеться у листі сенаторів Елізабет Уоррен та Кріса ван Холлена, повідомляє Bloomberg.

У листі генеральному прокурору Мерріку Гарланду Уоррен і сенатор Кріс Ван Холлен (D-Md.) заявили, що Binance, можливо, збрехала про те, чи справді дочірня компанія Binance.US у США працювала як незалежна організація.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *