Binance офіційно відмежувалась від Binance Nigeria Limited

Binance Nigeria Limited

Це сталося після того, як Нігерійська комісія з цінних паперів та бірж опублікувала циркуляр, у якому сказано про незаконність Binance Nigeria Limited у країні.

Сьогодні генеральний директор Binance Чанпен Чжао оголосив, що Binance випустила офіційну вимогу щодо припинення діяльності шахрайської організації, відомої як Binance Nigeria Limited.

За повідомленнями ЗМІ, представник Binance заявив, що організація, згадана в офіційній вимогі, не пов’язана з компанією. Він висловив намір компанії досягти реакції від SEC Нігерії та підтвердив свою відданість співпраці з нею з цього питання.

За словами представника Binance, Binance Nigeria Limited не має жодного відношення до оригінальної біржі та є шахрайською схемою, яка пропонує високоприбуткові інвестиції у криптовалюти з гарантованим поверненням 30% на місяць.

Binance стверджує, що Binance Nigeria Limited порушила її права на інтелектуальну власність, а також пошкодила її репутацію та довіру з боку клієнтів. Біржа вимагає від компанії припинити використання її імені та логотипу, а також збирається звернутися з позовом до суду Лагосу.

Binance також попереджає своїх користувачів про те, що не має жодних філій та партнерів у Нігерії та що не пропонує жодних гарантованих доходів від інвестицій у криптовалюти. Біржа закликає своїх клієнтів бути обережними та перевіряти справжність всіх сайтів та сервісів, які асоціюють себе з Binance.

Інцидент з Binance Nigeria Limited особливо неприємний біржі, оскільки виник на тлі судового позову Комісії з цінних паперів та бірж США (SEC), яка пред’явила 13 звинувачень проти біржі та Чжао. 17 червня суддя Сполучених штатів Емі Берман Джексон схвалила угоду між Binance та SEC США. Ця угода знімає з порядку денного спробу регулятора заморозити усі активи Binance US.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *