Число біткоїнів на криптобіржах досягло 3-місячного мінімуму

Біткоін

Аналітична онлайн-платформа Glassnode Alerts представила нові дані про лідера крипторинка біткоїна (BTC). Повідомляється, що баланс BTC на біржах досяг нового 3-місячного мінімуму 2 281 978,198 BTC.

Досягнення чергового мінімуму говорить про те, що значна кількість власників BTC вивели свої кошти з бірж та перевели їх у рішення для самостійного зберігання. Це також може свідчити про підвищення довіри інвесторів до головної криптовалюти.

Зважаючи на репресії SEC, спрямовані на криптовалютні біржі, логічно, що власники BTC не хочуть ризикувати своїми монетами.

Попри такий негативний поворот подій, добова та тижнева динаміка біткоїна позитивні, а ціна BTC вже кілька днів коливається трохи вище за $26 500.

Технічний аналітик CryptoCon стверджує, що бичачий тренд на ринку біткоїна продовжиться після успішного повторного тестування 20-тижневої ковзної середньої.

На його думку, короткочасне падіння пов’язане з ринковими маніпуляціями, загалом ціна BTC знаходиться на початку позитивного середньострокового тренду.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *