Delio відновить виведення коштів після “зараження” контрагента

криптовалюти

Згідно з нещодавнім повідомленням місцевого агентства Decenter, південнокорейська платформа крипто-кредитування Delio відновить зняття коштів, хоча і без фіксованого графіка, після призупинення їх 14 червня. На зустрічі з інвесторами 17 червня генеральний директор Чон Сан Хо пояснив: «Delio забезпечить якнайбільше капіталу для компенсації» і що «виведення коштів користувачами відбуватиметься поетапно».

13 червня Haru призупинив введення та виведення коштів після того, як заявив, що «певна інформація, надана оператором з доставляння, підозрюється у хибності» під час «процесу внутрішньої перевірки». Під час зустрічі інвесторів Delio минулого тижня Сан Хо заявив, що Haru зараз загрожує банкрутство:

«Важко гарантувати норму прибутку, який спочатку пропонувався у депозитному продукті, але пояснюється, що буде план відшкодування збитків».

14 червня Haru подала кримінальну скаргу на свого оператора послуг B&S Holdings і заявила, що планує також продовжити цивільний судовий процес. Компанія заявила:

«Ще раз просимо вибачення за заподіяння занепокоєння і незручностей нашим інвесторам і клієнтам. Ми продовжимо сумлінно працювати над цим питанням».

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *