Gemini розширить штат філії у Сінгапурі

Gemini

Криптовалютна біржа Gemini повідомила про плани щодо збільшення кількості співробітників у сінгапурській філії до більш ніж 100 осіб.

Згідно із заявою платформи, філія стане відправною точкою для виходу компанії на азійський ринок.

«Офіс у Сінгапурі буде центром для наших більших операцій в азійсько-тихоокеанському регіоні. Ми вважаємо, що юрисдикція стане чудовою рушійною силою наступної хвилі зростання криптовалют та Gemini», — йдеться у блозі.

Біржа вже знаходиться у процесі відкриття офісу у Гургаоні (Індія). За словами представників платформи, компанія набирає персонал для другого за величиною інженерного центру Gemini після Сполучених Штатів.

У березні стало відомо, що біткоїн-біржа має намір запустити орієнтовану на міжнародний ринок криптодеривативну платформу. За даними ЗМІ, Gemini нібито зареєструє новий сервіс за межами США.

Прагнення біржі до розширення може бути пов’язане із тиском з боку американських регуляторів. У червні 2022 року Комісія із термінової біржової торгівлі США подала до суду на Gemini. У документах стверджувалося, що платформа вводила відомство в оману щодо ф’ючерсних контрактів на біткоїн.

На початку 2023 року Комісія з цінних паперів та бірж США також звинуватила біржу в неліцензованій торгівлі цінними паперами через сервіс Earn. Gemini заперечила позов регулятора.

Нагадаємо, у травні засновники платформи Кемерон та Тайлер Вінклвоси заявили про плани щодо відкриття штаб-квартири в Лондоні. За їхніми словами, таке рішення ухвалено через «ворожий» нормативний клімат.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *