Біткоїн-кити накопичили $3,5 млрд

Кити

Минулий торговий тиждень виявився досить складним для флагмана крипторинка. Але, схоже, великі інвестори не пропустили можливість відкрити довгі позиції за вигіднішими цінами. Представники аналітичної компанії Santiment повідомили, що з квітня цього власники з балансом від 1000 до 10 тис. BTC нагромадили близько $3,5 млрд.

Статистично це може вказувати на потенційне зростання біткоїна. Примітно, що подібна активність біткоїн-китів спостерігається в період, коли розгорівся конфлікт регулятора SEC із великими криптомайданчиками Binance та Coinbase. Динаміку, що багато в чому склалася, фахівці пов’язують з намірами великої керівної компанії BlackRock сформувати свій BTCETF. Відповідна заявка вже була подана організацією на ім’я американської Комісії з цінних паперів та бірж.

На тлі цих подій флагманський криптоактив впритул наблизився до області опору $27 тис. Ряд експертів припускають, що закріплення котирувань BTC вище цієї позначки сприятиме подальшому зростанню ціни аж до $30 тис. Варто зазначити, що в середині квітня цього року котирування біткоїна в певний момент досягли $30,4 тис. Проте з того моменту почалося затяжне просідання вартості, а до 11 березня ціна активу впала нижче за $18,2 тис.

Тим часом глава Cardano Чарльз Хоскінсон відзначив дві фундаментальні події, які сприяють суттєвому зростанню цін ADA. На його думку, оновлення Cardano 8.1.1 та запуск гаманця Lace 1.2 можуть стати подібними каталізаторами.

Варто врахувати, що криптовалютна спільнота ADA продовжує підтримувати стартап, попри формування не найсприятливішого середовища в США щодо цифрових активів. За словами експертів, на тлі глобальних апдейтів очікується зростання вартості Cardano аж до $0,35.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *