Ціна біткоїна перевищила $31 000

Біткоін

23 червня котирування першої криптовалюти перевищили рівень $31 000. За останню добу актив подорожчав на 4,2%, згідно з CoinGecko.

На момент написання ціна тримається над позначкою $31100.

BTC/USDT

Слідом за флагманом до «зеленої зони» перейшли всі активи з топ-10 з капіталізації. Помітне зростання демонструють Cardano (3,6%) та Dogecoin (3%). За останню добу Ethereum подорожчало на 2,1%.

CoinGecko

Зростання котирувань відбувається на тлі рішення Верховного суду США щодо позовів клієнтів проти Coinbase. Постанова розширила можливості біржі звертатися до арбітражу при вирішенні подібних суперечок. Воно не стосується поточних справ з регулюючими органами і безпосередньо не торкається криптоіндустрії.

Згідно з CoinDesk, 23 червня Комісія з цінних паперів та бірж США (SEC) схвалила заявку Volatility Shares на запуск 2x Bitcoin Strategy ETF.

21 червня перша криптовалюта подолала рівень $30 000. Тоді аналітик Кевін Пенг із The Block Research пов’язав зростання котирувань з оптимізмом на тлі подачі керуючим активами BlackRock заявки на запуск біткоін-ETF.

Раніше засновник MicroStrategy Майкл Сейлор спрогнозував кратне зростання цифрового золота завдяки регулюванню. На його думку, дії SEC закладають основу для наступної бичачої фази.

Колишній голова CFTC Тімоті Массад заявив, що майбутнє цифрових активів залежить від результатів судових розглядів SEC проти криптовалютних бірж Binance та Coinbase.

Нагадаємо, 14 червня ціна біткоїну почала відновлення з позначок нижче за $26 000 після збереження ФРС ключової ставки.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *