Binance відкликає заявку на отримання ліцензії в Австрії

binance новини

Криптовалютна біржа Binance відкликала заявку на отримання ліцензії від Управління фінансового ринку Австрії, повідомляє FinanceFWD.

“Ми не можемо ділитися подробицями наших розмов з регуляційними органами, однак ми, як і раніше, прагнемо діяти відповідно до наших зобов’язань скрізь, де працює Binance“, – сказав представник Binance, коли до нього звернулися, щоб прокоментувати звіт FinanceFWD про відкликану австрійську заявку. “В даний час наша увага в Європі зосереджена на забезпеченні повної відповідності вимогам MiCA (Ринки криптоактивів), коли він буде реалізований наприкінці наступного року”.

Binance відкликала австрійську заявку деякий час тому, згідно з звітом FinanceFWD із посиланням на джерела, знайомі з цим питанням. Повідомляється, що австрійський регулятор чинив тиск за лаштунками. Говорять, що торік компанія створила Binance Austria GmbH, маючи намір отримати ліцензію для дочірньої компанії.

Binance скорочує кількість компаній із ЄС

Австрія додається до списку європейських ринків, які Binance перейшла до виходу за останні тижні. Раніше цього місяця Binance заявила, що залишає Нідерланди після того, як не отримала схвалення регуляційних органів. Також цього місяця Binance подала заявку на відміну реєстрації на Кіпрі і скасувала реєстрацію в Управлінні фінансового нагляду Великобританії. В даний час компанія має реєстрацію в інших країнах ЄС, включаючи Італію, Іспанію та Францію, де, як повідомляється, ведеться розслідування за підозрою у відмиванні грошей.

Минулого тижня фінансовий регулятор Бельгії наказав Binance припинити всі послуги у країні.

Binance в даний час також залучена до судової тяжби з регулюючими органами США. Комісія з торгівлі товарними ф’ючерсами США та Комісія з цінних паперів та бірж США подали до суду на біржу та її власника Чанпэна Чжао за нібито порушення федеральних законів і відмову від реєстрації біржі в США.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *