Регулятор Індонезії класифікував 501 криптовалюту як товар

Криптовалюти

9 червня 2023 року регуляційна агенція Індонезії Bappebti опублікувала каталог із 501 криптоактиву, який тепер класифікується в країні як товар. Ця класифікація включає такі відомі криптовалюти, як LTC, UNI, SOL, BTC, ADA, ETH, XRP, SAND, DOT, XTZ, XLM, BUSD і XRP.

Регуляторний підхід індонезійської влади значно відрізняється від підходу їх колег у США, де понад три десятки криптоактивів, включаючи токен Gram (TON), Tokencard (TKN), Tron (TRX), XRP (XRP), XYO Network (XYO), Flexacoin (AMP) ), Hydro (HYDRO), Iht real Estate (IHT), Kik (KIN), Kromatica (KROM) та Lbry Credits (LBC) віднесені до класу цінних паперів.

Крім того, Індонезія робить зусилля щодо дедоларизації та підтримує плани країн БРІКС щодо зміцнення інших фіатних валют.

Індонезія ініціювала диверсифікацію використання валюти у формі LCT — напрямок такий самий, як і у БРІКС, — заявив у квітні керівник Банку Індонезії Перрі Варджіо.

Позиція Індонезії на криптоактиви перегукується із судовими рішеннями в Китаї, де цифрові валюти та невзаємозамінні токени (NFT) були класифіковані як власність.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *