Скорочення доступної пропозиції біткоїну – бичачий сигнал

біткоін

Відомий криптоаналітик InvestAnswers заявив, що один сигнал біткоїну (BTC) вперше за всю історію став бичачим. Йдеться про доступну пропозицію монет для торгівлі.

Доступна пропозиція — це відсоток від оборотної пропозиції, якою не володіють ходлери чи інвестори з невеликою історією продажу цифрових активів.

Наступний халвінг біткоїну, який, ймовірно, відбудеться у квітні наступного року, зменшить кількість нових BTC, одержуваних майнерами, з 6,25 BTC за блок до 3,125 BTC за блок.

Суть цієї діаграми в доступному реченні ходлерів у відсотках від загальної пропозиції, а чорними точками відзначені фактичні цикли. Це перший випадок у циклі халвінгу, коли запаси скорочуються до його настання. І це дуже захоплююче.

BTC

За словами трейдера, зниження пропозиції може стати каталізатором величезного бичачого зростання:

Це зниження пропозиції, ймовірно, призведе до масового бичачого зростання у майбутньому. Я не знаю, чи це бичачий забіг, в якому ми зараз знаходимося, чи наступним, але він наближається. У цьому я певен.

Це пов’язано з тим, що попит на біткоїни зростає з кожним днем, а пропозиція закінчується. А це означає, що ціна зростає.

Експерт вважає, що подальше інституційне впровадження, у тому числі заявка BackRock на спотовий біткоїн-ETF, збільшить попит на актив та ще більше скоротить пропозицію.

І організації підтягнулися: BlackRock, Fidelity, Deutsche Bank, Crédit Agricole, Citadel. Вони всі прийдуть і, мабуть, ще сотні. І навіть ці кілька назв керують AUM (активами під керуванням) на суму $27 трлн.

А ринкова капіталізація біткоїну становить півтрильйона (доларів). І лише крихітна частина цих півтрильйона доларів ринкової капіталізації торгується.

Математика проста. Це найкрасивіший макроекономічний експеримент, який я коли-небудь бачив у житті. І я хвилююсь щодня, коли дивлюся на дані.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *