DEX-біржа PancakeSwap розгорнеться в мережі Polygon zkEVM

PancakeSwap

У четвер, 29 червня, децентралізована біржа PancakeSwap оголосила про плани запуску у мережі Polygon zkEVM. Платформа почне роботу в мережі відповідно до своїх стратегічних планів щодо збільшення користувальницької бази та генерації доходів від протоколу.

Впровадження Polygon zkEVM дозволить забезпечити нижчі комісії та швидші транзакції для користувачів, які проводять операції у мережі zkEVM. Наразі користувачі PancakeSwap можуть здійснювати торгівлю з комісією лише 0,01% — однією з найнижчих серед децентралізованих бірж.

Згідно з оновленнями DefiLllama станом на 28 червня, протокол має у своєму розпорядженні токени на суму понад $1,54 млрд.

Після запуску бета-версії основної мережі в березні цього року, Polygon zkEVM залучив понад $28 млн. TVL. Ця мережа є блокчейном Layer2, спрямованим на конфіденційність, який працює поверх блокчейну Polygon. Для PancakeSwap розгортання у Polygon стане вже четвертим. Раніше біржа інтегрувалася з BNB Chain, Ethereum та Aptos.

У травні 2023 року PancakeSwap оголосила про запуск власної криптогри під назвою Pancake Protectors. Відповідно до заяви, любителі ігор зможуть отримати унікальні NFT та винагороди у нативному токені CAKE.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *