Новини та прогноз Біткоїна на 30 червня 2023 року

біткоін

Вчора ціна Біткоїна показала невелике зростання. Новини та прогноз Біткоїна помірно позитивний на кінець тижня.

Курс Біткоїна трохи зріс під час денних торгів у четвер. Інвестори зберігають оптимізм, оскільки нові інституційні гравці, такі як Fidelity, готуються подати свої заявки на Біткоїн-ETF.

Біткоїн

Очікується, що вихід Fidelity на ринок криптовалюту принесе більше інституційних грошей, що може підвищити попит на Біткоїни та інші криптовалюти. Цей крок також збільшить використання криптовалюту традиційними фінансовими установами, що ще більше узаконить їх як клас інвестиційних активів».

За даними CoinMarketCap, загальна капіталізація крипторинка за останні 24 години зросла на 0,03% до 1,17 трлн доларів, а обсяг ринку знизився на 21,30% до 29,58 млрд доларів.

CoinMarketCap

Яка загальна ситуація на світових ринках та її вплив на ціну Біткоїна

Основні азійські акції знизилися, за винятком японського Nikkei 225, який зріс на 0,12%. Індекс Shenzhen Component знизився на 0,099%, гонконзький індекс Hang Seng упав на 1,24%, а Shanghai Composite втратив 0,22%.

На настрої інвесторів вплинули заяви голови ФРС США Джерома Пауелла про два або більше підвищення процентних ставок до кінця року. Пауелл також попередив, що банківські потрясіння в США, можливо, ще не закінчилися, оскільки досі існують деякі проблеми з фінансуванням.

Інвестори очікують на вихід індексу менеджерів із закупівель Китаю за червень, запланованого на п’ятницю, який може продемонструвати деякі слабкі ознаки відновлення економіки країни.

Попри яструбині заяви Пауелла, ф’ючерси на акції США зміцнилися під час денних торгів у четвер у Гонконгу. Ф’ючерсний індекс S&P 500 зріс на 0,13%, ф’ючерси на технологічний індекс Nasdaq-100 укріпилися на 0,17%, а ф’ючерси на Dow Jones Industrial Average зросли на 0,15%.

Наступне засідання ФРС щодо відсоткових ставок відбудеться 26 липня, і більшість вважає, що їх буде підвищено. CME FedWatch прогнозує 84,3% ймовірність ще одного підвищення ставки на 25 базисних пунктів порівняно із 74,4% тиждень тому.

Своєю чергою криптовалютний аналітик Мікаель ван де Поппе висловлює оптимістичні настрої щодо Біткоїна на тлі наростального інтересу з боку інституційних інвесторів.

Біткоїн

Якою буде ціна Біткоїна у короткостроковій перспективі

Що стосується технічної картини Біткоїна, говорити про продовження зростання в умовах, що склалися, можна після пробою рівня $30 640. Це дасть шанс на побудову бичачого ринку з перспективою оновлення $32 30 доларів. Прогноз Біткоїна наступний – ціна Біткоїна залишиться в межах 30 000 – 31 000 в найближчі пару днів.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *