Джек Дорсі закликав керівництво Twitter до активного вивчення децентралізованих протоколів

Джек Дорсі

Колишній генеральний директор Twitter і затятий криптоентузіаст Джек Дорсі прокоментував нещодавно введені обмеження в соціальній мережі на кількість постів, які користувач може переглядати за день. Раніше 1 червня нинішній глава Twitter Ілон Маск повідомив, що запроваджуються тимчасові обмеження. Зазначалося, що тепер користувачі зможуть переглядати трохи понад 600 повідомлень щодня. Цілком очікувано дані новини викликали бурхливу реакцію серед спільноти.

Сам же Джек Дорсі зазначив: «Я розумію, що управління Twitter це дуже складне завдання. Але я вірю, що поточна команда соціальної мережі зробить усе можливе для ефективної роботи за умов нових обмежень».

Паралельно із цим фахівець закликає керівництво Twitter до більш активного вивчення децентралізованих протоколів. На його думку, дана технологія є вкрай важливою для швидкого розвитку вільного та незалежного інтернет-простору. Фахівець наголосив: «Я сподіваюся, що фахівці Twitter розглянуть дану можливість для формування стійких до цензури протоколів».

Джек Дорсі є затятим прихильником криптографії та напряму Web 3. Після того як Ілон Маск придбав Twitter, Дорсі інвестував 14 біткоїнів ($245 тис.) у платформу Nostr, яка позиціонує себе як децентралізована соціальна мережа. Також цей майданчик призначається для обробки платежів в екосистемі Lightning Network.

На думку фахівців, поки що важко спрогнозувати довгострокові наслідки тимчасових обмежень у Twitter. На цей час вплив цих новин на криптовалютний ринок залишається мінімальним. Сегмент цифрових активів за добу додав капіталізації близько 0,4%. Що стосується біткоїна, то актив стабільно торгується вище за область $30,5 тис.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *