Три найбільші канадські криптобіржі завершили процедуру злиття в єдину компанію

Банк Канади

Криптовалютні біржі WonderFi, CoinSmart і Coinsquare, що базуються в Канаді, завершили угоду зі злиття в єдину компанію з активами на $600 млн і числом користувачів понад 1,5 млн.

Об’єднання бізнесу криптоплатформ WonderFi, CoinSmart і Coinsquare проходить на тлі виходу з Канади великих гравців ринку цифрових активів, які залишають країну через проблеми з регулюванням. Оголошене завдання: створити «найбільший у Канаді регульований майданчик для торгівлі криптовалютними активами».

Об’єднана компанія має великі перспективи на канадському ринку цифрових активів, оскільки незареєстровані міжнародні біржі більше не можуть обслуговувати користувачів з Канади без дотримання місцевих правил, говорить стратегічний партнер WonderFi Кевін О’Лірі (Kevin O’Leary):

«Наразі, як ніколи раніше, інвестори активно шукають торгові платформи, які працюють у гармонії з регуляційними органами».

У рамках угоди про злиття WonderFi випустила близько 270 млн звичайних акцій для інвесторів Coinsquare і близько 119 млн звичайних акцій для акціонерів CoinSmart. У результаті акціонерам Coinsquare належать 43% об’єднаної компанії, акціонерам WonderFi – 38%, а акціонерам CoinSmart – 19%. Звичайні акції нової криптобіржі торгуватимуться під тикером WNDR.

Окрім роботи з криптоактивами, нова компанія має намір займатися торгівлею на ринку акцій, букмекерською діяльністю та організацією казино.

Раніше Комісія з цінних паперів (CSA) Канади випустила нормативні вказівки, які повинні допомогти керівним криптовалютними фондами дотримуватись вимог законодавства про цінні папери.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *