Тім Дрейпер заснував акселератор для підтримки криптостартапів – ForkLog UA

Тім Дрейпер заснував акселератор для підтримки криптостартапів - ForkLog UA - INFBusiness

Інвестор і мільярдер Тім Дрейпер представив “венчурну студію” Draper Goren Blockchain (DGB), мета якої – прискорення “DeFi-інновацій” через фінансування криптопроєктів на ранній стадії.

Партнерами-засновниками стали підприємці Алан Горен і Девід Близнак.

Останній разом із Дрейпером інвестував у їхнє попереднє підприємство Draper Goren Holm і є членом ради директорів аналітичної платформи LunarCrush та інституційного криптосервісу Ownera.

Близнак очолював проєкт DeFi Totle, працював на біржу Coinbase, курируючи корпоративні продукти, і теж підтримував Draper Goren Holm.

Протягом наступних десяти років DGB має намір виділяти від $25 000 до $100 000 на стартапи на передпосівній стадії. Додатковий акцент “студія” зробить на партнерстві з обраними проєктами для створення компаній з нуля.

“Поширене кліше, що ведмежі ринки – час для будівельників. Нині розробляються неймовірні проєкти, які потребують капіталу та підтримки. З DGB ми зміцнюємо нашу прихильність до розвитку криптопроєктів, які просувають індустрію вперед, в очікуванні припливу мільйонів нових користувачів у найближчі місяці та роки”, – заявив Дрейпер.

У бесіді з Decrypt Горен додав, що йому “сумно” спостерігати за від’їздом американських криптопідприємців за кордон в умовах жорсткого регулювання. При цьому тим, хто залишився, доводиться стикатися з ще більшими труднощами, підкреслив він.

“Наша нинішня нормативно-правова база – лайно”, – описав Горен поточну ситуацію в США.

Однак інвестор, як і раніше, зберігає оптимізм. За його словами, природа технології блокчейна зрештою зробить “примхи регулюючих органів” застарілими.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *