План перемоги повністю підготовлено, головне тепер – його реалізувати, – Зеленський

План перемоги повністю підготовлено, головне тепер - його реалізувати, – Зеленський - INFBusiness

Фото: t.me/V_Zelenskiy_official

Україна повністю підготувала всі пункти та ключові акценти плану перемоги. Про це у своєму традиційному зверненні повідомив президент України Володимир Зеленський.

– І сьогодні вже можна сказати, що вже повністю підготовлено наш план перемоги – всі пункти, всі ключові акценти, визначено необхідні додатки з деталями до плану. Все опрацьовано. Найголовніше тепер – рішучість реалізувати, – сказав Зеленський.

Водночас президент наголосив, що “немає і не може бути жодної альтернативи миру, жодного заморожування війни чи будь-яких інших маніпуляцій, які просто пересунуть російську агресію на інший етап”.

За словами Зеленського, необхідна надійна й тривала безпека для України, що означає безпеку усієї Європи. Президент традиційно подякував усім українським військовим, а також всім, хто день у день ​​допомагає захищати Україну від російських окупантів.

  • 16 вересня Зеленський заявив, що український план перемоги готовий на 90%, наступного тижня він буде представлений союзникам. За словами президента, у плані немає “жодної неможливої ​​речі”. Він включає військовий, політичний, дипломатичний та економічний пункти.
  • 15 вересня в Офісі президента та МЗС України спростували публікацію Bild про те, що план перемоги передбачає заморожування війни.

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *