72 ОМБр спростувала інформацію Forbes про вихід з Вугледару

72 ОМБр спростувала інформацію Forbes про вихід з Вугледару - INFBusiness

Фото: instagram.com/72.ombr

72 окрема механізована бригада імені Чорних Запорожців спростувала інформацію Forbes про вихід з Вугледару. Як доказ, у своєму фейсбуці 72 ОМБр 26 вересня опублікувала відео з військовослужбовцем.

– Ми, бійці 72 окремої механізованої бригади, хочемо розвіяти всі сумніви та думку псевдоекспертів про те, що 72 бригада вийшла з міста Вугледар. Наразі попри важкі штурми та складні обставини ми на місці. Сьогодні 26.09.2024 року. Слава Україні! – сказав він.

Вугледар — місто у Волноваському районі Донецької області. 25 вересня Forbes написав, що 72 окрема механізована бригада імені Чорних Запорожців, яка обороняла Вугледар, почала відходити на більш захищені позиції. 

  • 25 вересня начальник Донецької обласної військової адміністрації Вадим Філашкін розповів в ефірі національного телемарафону, що у Вугледарі залишається близько 100 людей, які навідріз відмовляються виїжджати. Завозити їм гуманітарну допомогу неможливо, бо ворог прострілює усі шляхи. За його словами, окремі російські ДРГ намагаються прориватися в місто, але ЗСУ знищують ці групи. 
  • 27 серпня президент Володимир Зеленський повідомив, що під тимчасовою окупацією Росії перебуває 27% території України.

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *