Вбрання на зустрічі перших леді в США: Зеленська в комбінованому костюмі з брошкою, Джилл Байден у синій сукні

Вбрання на зустрічі перших леді в США: Зеленська в комбінованому костюмі з брошкою, Джилл Байден у синій сукні - INFBusiness

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Президент України Володимир Зеленський під час візиту до США провів зустріч із президентом Джо Байденом у Білому домі. На ній також були присутні дружини лідерів – Олена Зеленська та Джилл Байден. Про це Зеленська повідомила в Instagram, опублікувавши їхні спільні кадри.

Для зустрічі дружина президента обрала комбінований костюм із чорних штанів та білого піджака, на лацкані якого красувалася велика прямокутна брошка із зображенням рослинного орнаменту. Цю брошку у 2022 році Зеленська одягала на зустріч із дружиною президента Туреччини Еміне Ердоган у Києві.

У свою чергу Джилл Байден постала перед гостями у темно-синій сукні від Jenny Packham, у якій раніше вже з’являлася на публіці. У липні дружина президента відвідала урочистий прийом саміту НАТО у цьому вбранні.

– Цінуємо ту допомогу, яку надав американський народ для підтримки України в захисті життя від російського терору. Це те, що справді допомагає нам бути сильними та продовжувати боротися за нашу свободу. Дякуємо! – написала дружина президента в Instagram.

22 вересня президент України Володимир Зеленський разом із дружиною прибув США, зокрема, для виступу на Генасамблеї ООН. Він також відвідав Капітолій США для зустрічі з конгресменами, щоб представити план перемоги України президенту США, кандидатам у президенти та Конгресу.

Вбрання на зустрічі перших леді в США: Зеленська в комбінованому костюмі з брошкою, Джилл Байден у синій сукні - INFBusiness

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *